Trav- och sportandelsspel

Trav- och sportandelsspel

Ny tippare, Teddy “Miljonmannen” Dahlberg

Teddy kallas miljonmannen av en anledning och har riktigt många miljonvinster på sitt konto.
De två största är på V75, en på hela 13,7 miljoner och en på 5,6 miljoner inspelat så sent som den 14 januari i år.

Hur började denna framgångssaga? Vi får faktiskt gå tillbaka ända till 80-talet då han ”amatörade” och praktiserade i en del travstall på Jägersro. Teddy förstod tidigt att han var bättre på att tippa på hästarna än att sitta bakom dem. Han fick även vara med att driva Spelkompaniet och Kulladals spelbutik som var mycket framgångsrika. Han fick med sig mycket kunskap från den tiden och från den gruppen av spelare som han har anammat och utvecklat ytterligare i sitt spelande. Teddys system hittar du på ATG tillsammans och har premiär idag, måndag på V64 som bjuder på en fin jackpot på 4,5 miljoner!
Vi hälsar Teddy varmt välkommen till vårt team där vi nu har tre miljonvinnare i laget.
Våra andelsspel hittar du på: https://www.atg.se/mywayskoghall

About Post Author