Trav- och sportandelsspel, sportnyheter

Trav- och sportandelsspel, sportnyheter

Ny helg med fina möjligheter

Idag bjuds vi på jackpot på V75 på 61 miljoner. Jägersro står som värd för dagens omgång, som på pappret ser ganska klurig ut. Vi hoppas på bra utdelning med andra ord. Formen är fin, under de senaste nio dagarna som det har bjudits på V75 och V86 så har vi satt våra andelsspel sju av nio gånger. Inget dåligt facit. Lördag innebär även Styktipset med landskamper från Nation League där det har skrällt en del de senaste dagarna. Förra helgen prickade vi tolv rätt på två andelar som gav bra utdelning. Vi kör även Powerplay och Topptipset och i morgon, söndag är det dags för Europatipset. Häng med på våra andelar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *